Resultaten voor tuinman gezocht

tuinman gezocht
tuinman
tuinman gezocht
Altijd een tuinman in Zwolle beschikbaar klusup.
Tuinman Zwolle gezocht. Voor de 123159 inwoners uit Zwolle voeren we graag allerlei klussen in de tuin uit. In drukke tijden werken onze tuinmannen ook in de omgeving van Zwolle, denk hierbij aan Hattem, Kampen en Dronten. We snappen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn voor een goede tuinman, daarom werkt Klusup in Zwolle uitsluitend met grondig geselecteerde tuinmannen.
tuinman utrecht
Enthousiaste tuinman gezocht voor het bijhouden van een bedrijfstuin StudentenWerk.nl.
Helaas, deze vacature is niet langer actief. Je kunt daarom niet meer solliciteren. Zoek via het menu naar andere vacatures of bekijk hieronder vergelijkbare vacatures. Enthousiaste tuinman gezocht voor het bijhouden van een bedrijfstuin. Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zoeken we een enthousiaste tuinman!
dj gezocht utrecht
Tuinman gezocht.
Het gaat om laagdrempelige hulp zoals het bieden van gezelschap, boodschappen doen, klusjes in huis en tuin, computerhulp etc. We zijn net gestart met dit project en daarom op zoek naar mensen die hulp kunnen bieden, of hulp nodig hebben.
optreden band gezocht
Tuinman gezocht om de voortuin bij ons bij te houden Hobby en Vrije tijd Nolensplein.nl.
Tuinman gezocht om de voortuin bij ons bij te houden. 116 x gezien sinds woensdag 8 jan. Hallo zoek een tuinman om de voortuin bij te houden en eventueel snoeien mvg diana beurskens. Willekeurige volgende in Hobby en Vrije tijd.
Tuinaanleg
Tuinman gezocht in Ouderkerk JammFM 104.9.
Tuinman gezocht in Ouderkerk. Written by Joost on 9 juli 2017. Mensen die in Ouderkerk hun tuin niet meer zelf kunnen onderhouden, krijgen daarbij hulp van vrijwilligers. Mensen met groene vingers en die ook een aantal keer per maand wat uurtjes over hebben, kunnen zich aanmelden bij Coherente. Tagged as Coherente tuinman vrijwilliger.
tuintegels laten leggen
Hovenier in Eindhoven of Veldhoven gezocht? Hier zijn we!
En wij hen ook; we hebben veel tevreden klanten in en rondom Eindhoven. Ja, of het nu gaat om tuinaanleg van een nieuwe tuin, om renovatie van een bestaande tuin of voor het gehele of periodieke onderhoud, wij zijn u graag van dienst. Dus, tuinman gezocht in Eindhoven of Veldhoven?
hovenier capelle aan den ijssel
Tuinman Gezocht? Snel, vakkunig en goedkoop met StudentenKarwei.
Heeft u al eerder naar een tuinman gezocht? Als u al eerder naar een tuinman heeft gezocht, maar niet de juiste vakman heeft kunnen vinden, dan maakt StudentenKarwei graag een einde aan uw zoektocht. Wij bieden u een tuinman voor zowel uw tuinaanleg als het tuinonderhoud.
hovenier delft
Enthousiaste hobby tuinman gezocht Werkspot.
Enthousiaste hobby tuinman gezocht. Enthousiaste hobby tuinman gezocht. Materiaal verzorgd door.: In overleg met de vakman. De opdrachtgever is flexibel. We zoeken voor 4 uur in de 14 dagen een hobby tuinman. De werkzaamheden bestaan met name uit onkruid wieden en snoeien.
schilder gezocht limburg

Contacteer ons