Resultaten voor gezocht tuinman

gezocht tuinman
Tuinman gezocht Bakkeveen.nl.
Home Nieuws Bakkeveen Advertenties Vacatures Tuinman gezocht. Geplaatst op 24 april 2019 1708: door JanvD. Aantal keer bekeken: 599. Het betreft hier een tuin met momenteel achterstallig onderhoud en naderhand regulier onderhoud. Ik woon in Bakkeveen en men kan mij telefonisch bereiken voor een afspraak op nr 06 5153 2836.
werkkleding tuinman
Voor tuinonderhoud wordt er naar een tuinman gezocht VL Wonen.
Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom er steeds vaker naar een tuinman gezocht wordt. Ook wordt er veel naar een goedkope tuinman gezocht. Zoals de titel van dit kopje al aangeeft wordt er tegenwoordig ook veel naar een goedkope tuinman gezocht.
houten schutting laten plaatsen
Tuinman gezocht?
Tuinman Den Haag. Het schoonmaakwerk heb ik altijd met plezier gedaan voor mensen die hulpbehoevend zijn, zoals ouderen of mensen met een handicap. Ik heb voor een. Met mijn 30 jarige ervaring in de hulpverleningkinderen, adolescenten, mensen met autisme, licht-verstandelijk gehandicapte mensen, senioren met. Hoi, Ben een all-round klusjesman zowel voor binnen als buiten werk. Heb meer dan 10 jaar ervaring. Heeft u een klus waar u niet uitkomt reageer. Klus/ montage bedrijf eenmanszaakmeerdere jaren ervaring voor klussen in en rond het huis, kantoor enz speciaal voor, div soorten vloer, oa. Ik heb veel ervaring met tuin klussen en werken in en om de tuin. Het snoeien van struiken en heggen bijvoorbeeld. Ook kan ik eventueel het onkruid. Ik zoek kleine klusjes. Kheb al veel klusjes gedaan in deze richting. Ik kan u garanderen dat u mooi werk geleverd krijgt. Kheb een poos gewerkt bij. Heeft u een tuin met veel/weinig onkruid maar heeft u geen tijd of zin om het weg te halen. Ik kom graag thuis bij u langs voor een vrijblijvend.
gemiddelde kosten tuinrenovatie
Vacatures Gevraagd tuinman Vacat.
Wij zoeken een enthousiaste tuinman die ons 1 of meerdere keren per week een aantal uren kan helpen. gepubliceerd: 15 juni 2018 Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk. Om je 60 dagen geleden Opslaan. Vacatures gerelateerd aan gevraagd tuinman. tuinman gevraagd tuinman/vrouw klusjesman en tuinman.
hovenier offerte
Tuinman gezocht.
Gezocht: Tuinman, een betrokken senior van 65 met groene vingers en ervaring met tuinieren voor klein onderhoud aan bedrijfspanden. Kleine boompjes snoeien of omzagen. Gezamenlijk tuininkopen doen. Hoge of grote bomen snoeien of omzagen laten wij door een externe partij doen eens per jaar.
tuin ontwerpen
Tuinman gezocht.
Tuinman gezocht Hellevoetsluis. Tuinman gezocht Zaandam. Tuinman gezocht Veenendaal. Tuinman gezocht Almelo. Tuinman gezocht Baarn. Tuinman gezocht Zeewolde. Tuinman gezocht Den Bosch. Tuinman gezocht Hazerswoude-Rijndijk. Alle populaire plaatsen. Zoek je geen tuinman, maar ben je een tuinman op zoek naar werk?
houten schutting laten plaatsen
Tuinman gezocht HeelNederlandDeelt.
Voor een kennis ben ik op zoek naar een tuinman in de regio Posterholt. Helaas kan deze kennis niet heel veel geld missen, dus het zou fijn zijn als het mogelijk is om deze klus voor een klein bedrag te kunnen doen.
houten schutting laten plaatsen
Gezocht: Tuinman voor Queen Elizabeth.
Royalty Gezocht: Tuinman voor Queen Elizabeth. 18 apr 2019, 1523.: Niemand minder dan koningin Elizabeth zoekt een nieuwe tuinman! Heb jij groene vingers en ben je ook nog op zoek naar een baan? Wacht dan niet langer! Het enige minpunt is dat je moet verhuizen, maar gelukkig zijn de maaltijden wel inbegrepen.
fiets kopen

Contacteer ons