Meer resultaten voor tuinman

tuinman
Contact R.G. Tuinman Huisarts Zuidlaren.
zeist
robert de tuinman.
Welkom op de site van het hoveniersbedrijf De Tuinman. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en vakkundig onderhouden van particulier en bedrijfstuinen. Door een ruime ervaring en goed opgeleide medewerkers kunnen alle ontwerpen en ideeën door ons worden gerealiseerd.
catering kampen
Bart de Vries de tuinman Voor alle klussen in en rond uw huis.
Na jaren in loondienst te hebben gewerkt ben ik begin 2014 gestart met een eenmanszaak, Bart de Vries de tuinman. Als hovenier met ruim vijfentwintig jaar ervaring, heb ik veel kennis opgedaan in het onderhouden en aanleggen van tuinen bij particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.
catering kampen
Tuinman bij u in de buurt vindt u op Tuinmanofferte.nl.
Op deze site vindt u meerdere tuinmannen in uw regio waarbij u met één druk op de knop offertes kunt aanvragen. Bijvoorbeeld voor tuinonderhoud, tuinrenovatie, de aanleg van uw tuin of voor tuinbestrating. Vind de tuinman die bij u past, op basis van prijs en/of kwaliteit. Tuinman Friesland Fryslân.
Lening gevraagd
Vind tuinman op Marktplaats.nl.
Tuin bedrijf met meer da 25 jaar in het aanleggen van uw tuin herbestrating levering matriaal en zand en grint/gras en meer bel voor vrijb prijs op gaaf 0235405403 mobiel 0614443859. stratenmaker tuinman heeft weer tijd. Tuinman op de Keukenhof, fulltime in Lisse Lisse.
deventer
Tuinman 6 definities Encyclo.
Een tuinman is een verzorger van tuinen. Voor de tuinman van een klooster of een universiteit waar vroeger Latijn de voertaal was wordt het Latijnse woord hortulanus gebruikt. Er bestaan ook tuinvrouwen, zij zijn de vrouwelijke tegenhangers van de tuinmannen.
gezocht
Tuinman-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Vondel Onroerend Goed B.V. 1.500 2.000 per maand. Gezocht tuinman met belangstelling voor paarden en honden die ook schilderwerken kan uitvoeren. 1.50000, tot 2.00000, /maand. Gesponsord 2 dagen geleden vacature opslaan. Tuinhulp of klushulp / Tuinman of klusjesman in Amsterdam m.
Tuinarchitect
Voordeel op Tuinonderhoud Thebe Extra.
Bij uitvoering van de werkzaamheden in uw tuin worden deze dan weer in mindering gebracht. Het is mogelijk dat er materiaalkosten, brandstofkosten en tuinafvalstortingskosten bijkomen. U kunt natuurlijk ook de benodigde materialen, eventueel in overleg met de tuinman, zelf in huis halen.
gezocht

Contacteer ons