Meer resultaten voor zelfstandige tuinman gezocht

zelfstandige tuinman gezocht
tuinman - De afspraken die wij met u maken, worden nauwgezet nagekomen.
Wij, als hovenier verzorgen met enthousiasme de tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud in de provincie Utrecht. Om u een indruk te geven over de toepassing van materialen, hebben wij o.a. sierbestrating, tuinhout en natuursteen in onze showtuin verwerkt. Ook hebben wij een informatie-centrum waar diverse documentatie voor u klaar ligt. De afspraken die wij met u maken, worden nauwgezet nagekomen. Vanzelfsprekend tegen een vaste prijsafspraak. Tevens kunt u van ons een deskundig advies en creatief tuinontwerp verwachten. Lees meer over onze werkwijze. Er is werk in de tuin te doen! Tuintrends van 2018! Renovatie achtertuin Maarssen.
Tuinman gezocht Jobs Diensten 2dehands.be.
Gezocht tuinarbeider tuinman leercontract klinkerlegger Gelieve te bellen op 0478/384649. 5 januari 2019 1607: Zemst. Een poetsvrouw, klusjesman, een bijverdienste of een job nodig? Kijk snel in deze rubriek. Je vindt op 2dehands.be tal van vacatures: van chauffeur tot marketing en communicatiemedewerker. Ben je op zoek naar een vakman om eindelijk die gyproc muur te plaatsen, een zelfstandige vertaler, een schilder om de gevel van je huis te verven, een lasser om een hek op maat te maken of een tuinman die alle gevallen herfstbladeren opruimt?
zelfstandig boekhouder gezocht
Tuinman Gezocht? Snel, vakkunig en goedkoop met StudentenKarwei.
Vaak wordt er dan ook een ervaren tuinman gezocht voor zowel het ontwerp en aanleg als het voeren van regelmatig onderhoud. Heeft u al eerder naar een tuinman gezocht die u deze werkzaamheden kan bieden tegen een aantrekkelijke prijs, maar heeft u niet de juiste professional kunnen vinden?
tuinman den haag
Tuinman Assen.
Tuinman gezocht Assen. Een Tuinman Assen gezocht? Of het nou voor een eenmalige klus is over regelmatig onderhoud. Vind hier 6 actieve tuinmannen uit Assen of zoek in de buurt van Assen. Aanmelden voor tuinmannen. Laatste keer ingelogd. Leeftijd Hoog Laag. Plaats A Z. Foto Wel niet. Esther van Rees. Opgegroeid met een vader die een moestuin had, ben ik 5 jaar geleden gestart met mijn eigen volkstuin. Al 15 jaar werk ik regelmatig in mijn eigen. Laatst actief: 4 maanden geleden. Werkzaamheden, locaties en werktijden in overleg. Vergoeding door waardebepaling achteraf, dus u bepaalt na afloop wat u wil betalen. Laatst actief: vandaag. Opgegroeid met moestuin, bomen, planten en bloemen. Kan vorm geven, in overleg. Ook bemesting en snoeien. Kan zelfstandig werken. Laatst actief: 6 maanden geleden. Dankzij de ruime ervaring en de passie voor het vak is er gekozen om als zelfstandige verder te gaan waaruit Tuinservice Vochteloo is.
zzp er gezocht
Wil je werken, leven en wonen op een particulier landgoed bij Den Bosch? Vacature Braun Recruitment.
Ex zelfstandige ondernemer, boswachter, beveiligingsmedewerker, tuinman, hovenier, oud brandweerman of een oud militair m/v. Er moet een aantoonbare liefde zijn voor flora en fauna en het onderhouden van een tuin. Medewerker in de thuiszorg, medewerker facilitaire dienst bij een school, ziekenhuis of verzorgingstehuis m/v.
zzp er gezocht
Tuinman gezocht: 911 beschikbare tuinmannen.
Dringend gezocht: Herent tuinman of vrouw Tuinman Haag snoeien in Herent 3020 gras afrijden om de 14 dagen 5 are haag scheren gras afrijden om de 14 dagen 5 are gras afrijden om de 14 dagen 5 are gras afrijden om de 14 dagen 5 are Tuinman Gras maaien in Lier 2500 snoeien van twee boompjes Grasmatten leggen Tuinman Gras maaien Haag in Leuven 3000 tuinman grasmaaien en onderhoud taxushaag snoeien Tuinman huis en rond magazijn Juniper snijden Onderhoud bouwgrond Tuinwerk en indien mogelijk andere werken Verwijderen van haag in bamboo Tuinman gezocht Tuinman/klusjesman onkruid wieden in grote tuin maaien gras tuin gras afrijden om de 14 dagen 5 are Omheining tuin Grasafrijden en wat snoeien Kleine tuin grasafrijden beetje snoeien Scheren van laurierhaag en bamboe en wegvoeren afval Tuinieren Tuinman: Andere tuinier tuinonderhoud mos tussen kasseien verwijderen Gras verticulteren en wegvoeren maaien gras Gras Verticulteren en wegvoeren Tuinman om gras te maaien maaien Hulp in de tuin gras maaien nu vooral gras afmaaien!
linkbuilding betekenis
Vind een job VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriƫntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
expert
Tuinman gezocht of aangeboden Koopjeskrant.be.
Je zoekertje omhoog bellen.: 0905-42 642 1/opr. Vakantie Vrije Tijd. Plaats een zoekertje. Account zoekertjes beheren. Nieuw zoekertje plaatsen. Zoek je: van tot. in in een straal van. rubriek alle rubrieken. fietsen en toebehoren. vakantie vrije tijd. Verfijn je zoekopdracht. Tuinman gezocht of aangeboden 5 zoekertjes. Toon op kaart. Wij zoeken man of vrouw om groenten enz. te planten en te onderhouden in onze volkstuin. Alle kostten zijn voor ons, huurplantjesmateriaal, enz. De oogst delen we in. Hallo, ik ben vader van twee jonge meisjes, en ik heb enkele dagen vrij in de week en zoek nog werk als tuinman. Ik ben eerlijk punctueel en kom altijd mijn afspraken na.
makelaar maassluis
De beste Hovenier in Best gezocht? Uw droomtuin door Langenhuizen Hoveniers.
Mochten er nog onvolkomenheden zijn, dan lost onze tuinman deze direct op. Maar ook als de aanleg van uw tuin volledig is afgerond staan we u graag terzijde bij het tuinonderhoud. Een tuin is immers nooit af, de groei bepaalt het toekomstige resultaat.
Keyboost United Kingdom

Contacteer ons